Асистент Ненад Шошкић


Недостаје слика

Ненад Шошкић

Асистент


Телефон021/4801-248
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
01.02.2015.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентРачунарска техника и рачунарске комуникацијеФакултет техничких наука01.02.2018.
АсистентРачунарска техника и рачунарске комуникацијеФакултет техничких наука01.02.2015.