Асистент-мастер Ирена Продановић


Недостаје слика

Ирена Продановић

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент-Мастер
20.09.2023.
Радно местоОдДоОрганизациона јединица
Асистент-Мастер10.12.2021.19.09.2023.Катедра за математику
Асистент-Мастер10.12.2018.09.12.2021.Катедра за математику
Стручни сарадник-Лаборант20.09.2018.Катедра за математику
Сарадник у настави20.09.2017.Катедра за математику
Сарадник у настави20.09.2016.Катедра за математику
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука10.12.2021.
Асистент-мастерТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука10.12.2018.
Сарадник у наставиТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука20.09.2017.
Сарадник у наставиТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука20.09.2016.