Доцент из поља уметности др Андрија Павловић


Недостаје слика

др Андрија Павловић

Доцент из поља уметности


Телефон
E-mail
Академско звањеДоцент из поља уметности
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Доцент из поља уметности
01.12.2019.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
НазивУ Установи
-

Диплома

Музичка уметност

Факултет музичке уметности

2004

-

Докторат

Музичка уметност

Факултет музичке уметности

2018

-

Специјалистичке академске студије

Музичка уметност

Факултет музичке уметности

2008

Критеријум продукцијеОпис
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуPhilip Glass: Les Enfants Terribles, опера за 3 клавира, 4 певача и 4 плесача, режија Бојан Ђорђев, Дом Омладине Београда, 2009, извођач
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуKarl-Heinz Stockhausen: Мантра, за два ринг-модулисана клавира, мултимедијални концерт, ЛП Дуо, Коларац, Dis - patch фестивал (2010), Београд и Музичко Бијенале Загреб (2011), ауторски концепт и извођач
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуYou Nikola Tesla, представа, ЛП Дуо са групом холандских уметника ,,Вилко” (Wilco), 2011, Београд и Амстердам, извођач
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуМултимедијални пројекат Do You Love John Cage?, ЛП Дуо, Дом Омладине Београда, СЦ Загреб, Кино Шишка Љубљана, 2012, извођач, продуцент
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуЛП Дуо, дебитантски наступ у Карнеги Холу (Carnegie Hall), Њујорк, 2014, извођач
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуУчешће у финалу највећег светског такмичења клавирских дуа (ЛП Дуо – Андрија Павловић и Соња Лончар), Мајами, Флорида, 2008. (извођач)
(УМ11) уметничка дела из области музике изведена на фестивалима од међународног значаја у земљи и иностранствуНаучно-уметнички пројекат ,,Квантна музика”, 2015-2018, композитор, извођач, продуцент
(УЛ12) јавно излагање, односно, приказивање уметничког дела или пројекта из области дизајна на колективним жирираним изложбама и манифестацијама; учешће у ауторским кустоским изложбама и пројектима; реализација ауторског дела у јавном просторуПерформанс са Суном Мандићем „24 сата“, Art&Nature park, Осечина, 2018. (композитор и извођач)
(УМ31) објављен ЦД (са рецензијом)Музика за ТВ серију ,,Жигосани у рекету” (2018) аутори Драган Бјелогрлић и Марко Савић, композитор
(УМ41) композиторско стваралаштво (композиције које нису обухваћене у УМ12); извођачке уметности ( наступи на концертима који нису обухваћени у УМ12)Музика за позоришну представу „Избирачица“ у режији Николе Завишића, Народно позориште Београд, 2013. (композитор)
(УМ41) композиторско стваралаштво (композиције које нису обухваћене у УМ12); извођачке уметности ( наступи на концертима који нису обухваћени у УМ12)Музика за позоришну представу „Изгубљене љубезни“ у режији Николе Завишића, СЛГ Цеље, Словенија, 2015. (композитор)
(УМ41) композиторско стваралаштво (композиције које нису обухваћене у УМ12); извођачке уметности ( наступи на концертима који нису обухваћени у УМ12)Музика за анимирани филм „Месечева шума”, ауторке Марија Лазаревски, 2014. (композитор)
(УМ41) композиторско стваралаштво (композиције које нису обухваћене у УМ12); извођачке уметности ( наступи на концертима који нису обухваћени у УМ12)Музика за позоришну представу „Важно је звати се Ернест“ у режији Николе Завишића, Народно позориште у Београду, 2012. (композитор)
(УМ21) награде на музичким такмичењимаНаграда Bruno Frei Stiftung Landesakademie (ЛП Дуо – Андрија Павловић и Соња Лончар), Baden-Virtenberg, Немачка, 2010.
(УМ21) награде на музичким такмичењимаНаграда за „Највећу индивидуалност" на такмичењу клавирских дуа (ЛП Дуо – Андрија Павловић и Соња Лончар), Биалисток, Пољска, 2011.
(УМ22) награде и признања за уметнички рад у земљи и иностранствуНаграда Града Београда (ЛП Дуо – Андрија Павловић и Соња Лончар), 2009.
(УМ22) награде и признања за уметнички рад у земљи и иностранствуНаграда Удружења музичких уметника Србије (УМУС) за најбоље младе уметнике (ЛП Дуо - Андрија Павловић и Соња Лончар ), 2009.
(УД12) премијерно или прво јавно извођење, односно, приказивање драмског и аудиовизуелног уметничког дела у земљи и иностранствуПерформанс ,,Вечера са Кејџом”, СКЦ Београд (2001). и групна изложба ,,Критичари су изабрали” КЦБ Галерија Београд (2002), аутор и извођач
(УД21) награде и признања за уметнички допринос у драмском и аудиовизуелном уметничком делу на смотрама и фестивалима у земљи и иностранствуАуторски рад „Звучна одела“ (са Т. Ђуричић), у оквиру Националне поставке Србије (кустос М. Давид) на Прашком Квадријеналу сценског дизајна и сценског простора 2015.; Златна медаља за покретање дијалога, заједно са свим уметницима и кустосима наступа.
(УЛ11) јавно излагање, односно, приказивање уметничког дела или пројекта из области дизајна на самосталним изложбама и манифестацијамаСамостална изложба „Конкурс за израду бисте, пијанисте и композитора Андрије Павловића“, Галерија Студентског културног центра, Београд, 2003.
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Доцент из поља уметностиМузичке и извођачке уметности у архитектури, техници и дизајнуУниверзитет у Новом Саду01.12.2019.