Први Google Developer Student Club у Новом Саду


28.09.2021. - 11:13 

Компанија Google покреће први званични Google Developer Student Club (GDSC) за Универзитет у Новом Саду – удружење студената које уз подршку експерата дели знање о Google технологијама и кроз интерактивне пројекте учествује у стицању практичних вештина.

GDSC је званични пројекат који је покренуо Google који окупља студенте у заједницу на нивоу универзитета са циљем ширења знања о Google технологијама. Овај клуб постоји на великом броју престижних универзитета широм света попут Stanford University, Princeton University, University of Oxford, University of Cambridge, итд.

Чланови клуба имају прилику да прошире знање и развију вештине кроз радионице и предавања, и стекну вредно ваннаставно академско искуство. Осим учења о конкретним алатима и технологијама које је развио Google, студенти ће имати прилику да учествују у раду на пројектима који су од значаја за окружење.

Kome je namenjen GDSC?
Свим студентима Универзитета у Новом Саду заинтересованим за Google технологије, независно од степена и области студија.

Пријаве су доступне путем ОВОГ линка, а више информација можете пронаћи путем Facebook и LinkedIn странице и Instagram профила клуба.