Порука новог декана породици ФТН-а


01.10.2021. - 10:24 

Поштовани студенти, поштоване колеге наставници и сарадници и сви запослени на Факултету техничких наука, велика ми је част и задовољство да Вам пожелим успешан рад у новој школској години.

Сигуран сам да ћемо сви заједно, свако у свом сегменту, допринети томе да наш факултет и даље остане лидер високошколског образовања Републике Србије и региона.

Драге колеге бруцоши, данас постајете равноправни чланови једне велике породице која се зове ФТН. Породице која има више од 1.200 запослених и преко 16.000 студената. Будите сигурни да ћемо Вам, моје колеге професори и асистенти и ја, увек бити на располагању и помоћи да што лакше савладате градиво на вашим студијама. То је препознатљива карактеристика овог факултета, а Ваше је да нам узвратите марљивим учењем и испуњавањем својих обавеза. О свему можемо разговарати и дискутовати, једино што захтевамо од Вас је да знање и савладавање градива буде на нивоу онога што је зацртано на овом факултету током 62 године његовог постојања.

У нади да ћемо се ускоро чешће сретати на ходницима и учионицама Факултета и да ћете их испунити својим осмесима и позитивном енергијом коју студентски живот носи, још једном Вам желим пуно здравља и успеха!


проф. др Срђан Колаковић
декан Факултета техничких наука