Конференција младих истраживача YOURS 2022


27.04.2022. - 09:45 

Сајам технике 2022. ће 25. маја бити обогаћен још једним научно-истраживачким догађајем – YOURS конференцијом, „Конференцијом младих истраживача“.

YOURS 2022, Young Researchers Conference 2022, подржава младе истраживаче до 35 година и њихове резултате у најширем смислу, са нагласком на представљању нових трендова, нових истраживања и промоцији иновативне праксе која унапређује академска достигнућа.

Радови се пишу и саопштавају на конференцији искључиво на енглеском језику. Теме овогодишње конференције посвећене су методама, приступима и технологијама у техничким наукама, материјалима, енергији, енергетској ефикасности, животној средини, индустријском инжењерству, саобраћају и транспорту, грађевинарству, менаџменту квалитета и другим сродним наукама, са посебним фокусом на вештачкој интелигенцији, машинском учењу, управљању енергијом, информационим технологијама биосистема, роботици и другим иновативним трендовима.

YOURS 2022 промовише представљање нових трендова, оствареног напретка и истраживања у свим поменутим областима, окупљајући просперитетне истраживаче са водећим професионалцима, академицима, универзитетима, стручњацима из индустрије из целог региона.

Председник организационог комитета је проф. др Владан Ђокић, ректор Универзитета у Београду, а председник програмског комитета проф. др Владимир Поповић, декан Машинског факултета Универзитета у Београду.

YOURS 2022, Young Researchers Conference 2022 је конференција коју од 2019. године организује часопис JAES (Journal of Applied Engineering). Суорганизатор је платформа StudENTER, а конференцију подржава и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Све додатне информације потражите у прилогу испод и на сајту: https://sajamtehnike.rs/yours-2022/
 

  • Није могуће приказати слику.