Јавни позив за учешће у Жан Моне Летњој школи


11.05.2022. - 08:34 

Универзитет у Новом Саду, Факултет техничких наука и Правни факултет уз финансијску подршку Извршне агенције за образовање и културу ЕУ расписују ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Жан Моне Летњој школи „Информационе технологије у функцији хармонизације кривичног процесног права Републике Србије са правом Европске Уније" која ће се одржати у периоду од 11. - 17. јула 2022. године на Правном факултету у Новом Саду.

Циљ Летње школе је да заинтересовани студенти кроз интердисциплинарни приступ стекну нова и продубе постојећа знања и вештине из области правне информатике и кривичног процесног права.

Оквирни програм Летње школе доступан је ОВДЕ.

Право пријаве на Јавни позив имају студенти треће и четврте године основних академских студија, студенти мастер академских студија и студенти докторских академских студија Правног факултета, Факултета техничких наука и других факултета Универзитета у Новом Саду.

Заинтересовани студенти могу да се пријаве слањем пријаве на обрасцу који се може преузети ОВДЕ и мотивационог писма у слободној форми (највише 1800 знакова).

Пријаву и мотивационо писмо послати на адресу it4legalharmony@pf.uns.ac.rs најкасније до 9. јуна 2022. године.

Након истека рока за пријаву, са пријављеним кандидатима организоваће се селекциони интервју.

О резултатима селекције изабрани полазници биће обавештени до 16. јуна 2022. године.