Конференција FUTURE-BME 2024 - први позив


18.03.2024. - 09:23 

Департман за индустријско инжењерство и менаџмент 30. и 31. октобра 2024. године организује Међународну научну конференцију ”FUTURE-BME 2024” – Forging the Future: Pioneering Approaches in Business, Management, and Economic Engineering to Overcome Emerging Global Challenges. Конфренција ће се одржати у Винарији Ковачевић, смештеној у Иригу, на обронцима Фрушке горе.

Конференција је посвећена истраживању савремених питања и изазова у областима менаџмента, пословања, економског инжењеринга и сродних научних дисциплина, кроз интердисиплинарни приступ. Конференција ће на једном месту окупити домаће и стране научнике, привреднике, представнике компанија, али и све оне који желе да прошире своја знања из ових динамичних области.

Одабрани радови високог квалитета имају прилику за објављивање у часописима International Journal for Quality Research (ISSN 1800-6450), International Journal of Industrial Engineering and Management (IJIEM) (ISSN 2217-2661) и International Journal od Economic Practice and Policy (ISSN 2812-7315). Аутори радова са конференције ће такође имати могућност да публикују радове у посебном издању часописа Businesses (ISSN electronic 2673-7116), у складу са посебним/повлашћеним условима само за учеснике конференције ”FUTURE-BME 2024”.

Позивамо све заинтерсоване да учествују у овом догађају који пружа прилику за разумевање савременог пословно-економског пејзажа, али и за умрежавање и сарадњу са водећим научницима и стручњацима.

Отворена је регистрација и систем за постављање апстраката: https://www.future-bme.ftn.uns.ac.rs/Submissions.html

Рок за достављање апстраката је 3. јун 2024. године.

Организациони одбор конференције
https://www.future-bme.ftn.uns.ac.rs/