Свечано отворен Сајам образовања “Путокази”


22.03.2024. - 07:04

У четвртак, 21. марта 2024. године свечано је отворен 19. Сајам образовања “Путокази”. У наредна три дана на штанду Факултета техничких наука сви заинтересовани средњошколци моћи ће да од студената из Маркетинг тима ФТН-а сазнају све корисне информације о студијским програмима Факултета, начину полагања пријемног испита и добију одговоре на сва питања која их занимају а тичу се уписа на највећи факултет у региону.

Сајам је у присуству великог броја званичника, представника високошколских институција, студената и ученика свечано отворио господин Милан Ђурић, градоначелник Града Новог Сада. Штанд ФТН-а посетила је и министарка просвете, проф. др Славица Ђукић Дејановић заједно са државном секретарком у поменутом министарству и професорком на Факултету, проф. др Маријаном Дукић Мијатовић.

Факултет техничких наука овогодишњи је добитник Дипломе са великом златном медаљом Новосадског сајма коју је у име Факултета примила проф. др Мирјана Дамњановић, директорка Департмана за енергетику, електронику и телекомуникације.

Сви заинтересовани средњошколци могу да посете Путоказе до суботе, 23. марта 2024. године од 10 до 20 часова. Улаз на Сајам је бесплатан за све посетиоце.
 

Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.