Захвалнице Техничког факултета у Сегедину за успешну међународну сарадњу


04.07.2024. - 11:17 

Технички факултет Универзитета у Сегедину је у петак, 28. јуна 2024. године свечано промовисао мастер инжењере у Библиотечко-конференцијском центру Универзитета. Том приликом је уједно обележен и крај мандата досадашње управе Техничког факултета, а декан prof. dr István Bíró одлучио је да се захвали на досадашњој интензивној међународној сарадњи и професорима са Универзитета у Новом Саду.

Проф. др Милан Рацков и проф. др Маринко Масларић са Факултета техничких наука као и проф. др Синиша Бикић са Пољопривредног факултета Универзитета у Новом Саду овом приликом добили су захвалнице за успешну вишегодишњу међународну сарадњу са Техничким факултетом у Сегедину. Професори нашег универзитета имају успешну сарадњу са наставницима овог факултета у оквиру CEEPUS и Erasmus сусрета које је организовао продекан за међународну сарадњу prof. dr József Gál. Захваљујући томе, многи наши наставници и студенти су искористили мобилности за посете Техничком факултету у Сегедину.

На крају церемоније, досадашњи декан prof. dr István Bíró је предао деканску огрлицу новоизабраном декану prof. dr Józsefu Sárosiju, чиме је на свечани начин назначио промену досадашње управе Техничког факултета у Сегедину.


 

Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.