Стручна пракса у компанији Ковис БП д.о.о.


14.06.2024. - 07:54 

Због повећања обима посла компанија Ковис БП д.о.о. позива све заинтересоване и амбициозне студенте да се придруже стручном тиму и да у позитивном и динамичном окружењу обаве стручну праксу на следећим позицијама:

1. Инжењер у одржавању - 1-2 полазника
2. Инжењер (асистент) технолошке припреме и развоја - 1-2 полазника

Почетак стручне праксе: септембар 2024. године.

Трајање стручне праксе: 3 месеца.

За време обављања стручне парксе студенти ће имати право на накнаду, путни трошак и топли оброк.

У зависности од залагања, труда и стеченог искуства током обављања стручне праксе студентима се даје могућност сталног запослења.
Своје биографије можете слати на email: info@bp.kovis-group.com са напоменом СТРУЧНА ПРАКСА.

KOVIS GROUP је једна од водећих компанија у Европи за развој и производњу компоненти за железничку индуструију, као што су кочиони дискови, кућишта лежајева и разни делови за железничку индустрију и друге индустријске секторе. Са 45-о годишњом традицијом, KOVIS GROUP данас чине четири засебне компаније у Европи, где
• поред матичне компаније КОВИС д.о.о. смештене у Брежицама у Словенији,
• постоје и КОВИС ЛИВАРНА д.о.о. која се налази у Цељу у Словенији, која производи висококвалитетне одливке од нодуларног и сивог лива,
• КОВИС БП д.о.о., са седиштем у Бачкој Паланци у Републици Србији,  која врши висококвалитетну машинску обраду и финалну производњу кућишта лежајева већински за теретне вагоне и
• КОВИС ТРАНСПОРТИ д.о.о., који се брине о логистичким услугама и унутрашњо-спољном транспорту како измедју предузећа у групи тако и до крајњих купаца.
• Од 2021. године KOVIS GROUP шири своје пословање и на азијско тржиште и исте године оснива предузеће КОВИС ИНД д.о.о. са седиштем у Јабалпур-у у Индији, са идејом да се бави ливењем висококвалитетним одливака и познатом и признатом врхунском машинском обрадом.

Са преко 200 активних купаца широм света, изузетним обртом и затвореним кругом производње (од ливења до коначног офарбаног производа), подржане учинком од преко 600 запослених у групи, нудимо могућност за рад и усавршавање у секторима као што су технолошка припрема материјала и коначних производа, захтевна машинска обрада, специјални поступци заваривања, специјални поступци фарбања, рад на одржавању модерних машина за машинску обраду, мерење, фарбање, као и рад са роботизованим станицама за заваривање и фарбање.