Стручна пракса у компанији MTU Maintenance Serbia


03.06.2024. - 13:07 

Компанија MTU Maintenance Serbia позива ентузијастичне и мотивисане студенте завршних година основних и мастер студија, који би желели да се пријаве за стручну праксу и придруже се тиму инжењера.

Будући практиканти би праксу стицали кроз подржавање текућих и свакодневних пројеката и операција, а кроз задатке процесних инжењера и инжењера оправке.

Ово је јединствена могућност да студенти завршних и мастер студија стекну своје радно искуство у динамичном и подржавајућем окружењу у високо-технолошкој компанији у авио-индустрији.

Приправнички стаж је плаћен, а линк за конкурисање потенцијалних кандидата ка отвореним позицијама можете пронаћи ОВДЕ.

О компанији:
Као водећи немачки произвођач мотора, MTU Aero Engines спада међу најбоље на свету. Компанија развија, производи, продаје и одржава цивилне и војне авионске моторе свих класа потиска и снаге као и стационарне индустријске гасне турбине. Са око 11.000 запослених, присутан је у свим важним регионима и на тржиштима.

У Старој Пазови, недалеко од београдског међународног аеродрома, налази се најсавременије постројење за поправку делова мотора: MTU Maintenance Serbia која послује у оквиру компаније MTU Aero Engines, која већ дужи низ година добија награду за најбољег послодавца у Немачкој.

MTU по први пут подржава дуалну обуку ван Немачке, сарађујући са универзитетима, школама и Ваздухопловном академијом у Београду. Заједно обучава будуће стручњаке који ће ојачати првокласни тим у MTU-у и који се радују узбудљивом послу у високо-технолошкој индустрији као што је ваздухопловство. У понуди је могућност за рад у иновативној и високотехнолошкој ваздухопловној индустрији на одговорним и изазовним задацима. Компанија је посвећена  изградњи културе оријентисане на људе са високим фокусом на добробит запослених. Улаже се у професионални и лични развој сваког од  запослених, нудећи свеобухватне тренинге и обуке “скројене по мери” запослених.