Fakultet tehničkih nauka

Svečano otvoren Sajam obrazovanja “Putokazi”

U četvrtak, 21. marta 2024. godine svečano je otvoren 19. Sajam obrazovanja “Putokazi”. U naredna tri dana na štandu Fakulteta tehničkih nauka svi zainteresovani srednjoškolci moći će da od studenata iz Marketing tima FTN-a saznaju sve korisne informacije o studijskim programima Fakulteta, načinu polaganja prijemnog ispita i dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju a tiču se upisa na najveći fakultet u regionu.

Sajam je u prisustvu velikog broja zvaničnika, predstavnika visokoškolskih institucija, studenata i učenika svečano otvorio gospodin Milan Đurić, gradonačelnik Grada Novog Sada. Štand FTN-a posetila je i ministarka prosvete, prof. dr Slavica Đukić Dejanović zajedno sa državnom sekretarkom u pomenutom ministarstvu i profesorkom na Fakultetu, prof. dr Marijanom Dukić Mijatović.

Fakultet tehničkih nauka ovogodišnji je dobitnik Diplome sa velikom zlatnom medaljom Novosadskog sajma koju je u ime Fakulteta primila prof. dr Mirjana Damnjanović, direktorka Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije.

Svi zainteresovani srednjoškolci mogu da posete Putokaze do subote, 23. marta 2024. godine od 10 do 20 časova. Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce.

Podeli vest:

Povezane vesti

Svečano otvoren Sajam obrazovanja “Putokazi”