ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Жан Моне Летњој школи


10.05.2024. - 06:58 

Универзитет у Новом Саду Факултет техничких наука и Правни факултет уз финансијску подршку Извршне агенције за образовање и културу ЕУ расписују ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Жан Моне Летњој школи „Информационе технологије у функцији хармонизације кривичног процесног права Републике Србије са правом Европске Уније“  која ће се одржати у периоду од 8. до 14. јула 2024. године на Правном факултету у и Факултету техничких наука у Новом Саду.

Циљ Летње школе је да заинтересовани студенти кроз интердисциплинарни приступ стекну нова и продубе постојећа знања и вештине из области правне информатике и кривичног процесног права.

Оквирни програм Летње школе доступан је ОВДЕ.

Право пријаве на Јавни позив имају студенти треће и четврте године основних академских студија, студенти мастер академских студија и студенти докторских академских студија Правног факултета, Факултета техничких наука и других факултета Универзитета у Новом Саду.

Заинтересовани студенти могу да се пријаве слањем пријаве на обрасцу који се може преузети ОВДЕ и мотивационог писма у слободној форми (највише 1800 знакова).

Пријаву и мотивационо писмо послати на адресу it4legalharmony@uns.ac.rs најкасније до 31. маја 2024. године.