Седми по реду Web Design Open Day


03.06.2024. - 12:42

Департман за графичко инжењерство и дизајн позива све заинтересоване на седми по реду Web Design Open Day који ће се одржати у четвртак, 6. јуна, са почетком у 18:00 часова на Факултету техничких наука у Свечаној сали.

У првом делу догађаја у Свечаној сали имаћете прилику да чујете следећа актуелна предавања, као и искуство праксе једног од студената који је био награђен праксом на прошлогодишњем догађају:

Стефан Тркуља, Product Designer @ Uplimit: "Дизајн и развој AI производа"
Данка Максимовић, Design Lead @ Eton Digital: "Улога UI/UX дизајнера у Agile тиму"
Тамара Јањић, Front-end developer @ Capcade: "Put front-end јуниора: наставак учења након ГРИД студија"
Нађа Стојановић, дизајнер @ Librafire: "Инспиративна прича награђеног студента: Од WDOD2023 до данас"

Након предавања у Свечаној сали, у рачунарској учионици ГРИД Департмана од 19:30 часова, одабрани студенти четврте и мастер године ће представити своје студентске пројекте израђене у оквиру предиспитних обавеза на предметима Web дизајн и UX дизајн на основним и мастер академским студијама Департмана за графичко инжењерство и дизајн. Студенти са најбоље оцењеним пројектима ће добити прилику да похађају стручну праксу у компанијама Capcade, LibraFire и Eton Digital.

Такође, са задовољством промовишемо и нови сајт WDOD догађаја, који је такође студентски рад, а где можете погледати студентске пројекте и добити све потребне информације.