Импулс фестивал / Повод за провод!


06.06.2024. - 08:33 

Импулс фестивал организују студенти IV године ОАС Сценске архитектуре, технике и дизајна кроз обавезни предмет „Продукција пројеката у сценској архитектури, техници и дизајну”. Фестивал кроз своје садржаје приказује и промовише уметничко стваралаштво студената и младих фокусирајући се на област сценског дизајна и архитектуре.

Пето издање Импулс фестивала, покренутог 2017. године, биће одржано 7, 8. и 9. јуна, са отварањем у петак 7. јуна, изложбом „Светлост дана“ у дворишту СЦЕНЛаб-а (сценске лабораторије Борислав Гвојић) на Факултету техничких наука.
Тема овогодишњег Импулс фестивала је произашла из потребе за решавањем препознатих проблема или остваривањем заједничких жеља као повода за окупљање, изражавање, дељење, испробавање, повезивање, али и провод.

Неки од овогодишњих програма које ћете моћи да испратите на фестивалу су: изложба „Светлост дана“, представа „Психоза у 4.48“ (места су попуњена), пикник, квиз, биоскоп „Студенти за студенте“, „Buvljak_out“, „Ре(ј)вија“, али и музички програм SCEN_JAM (Just HST (Владимир Савић) и Душан Бобић) и журка „Јутро“.

За више информација пратите Инстаграм профил Импулс фестивала!

Радујемо се заједничком дружењу!
Импулс тим
 

  • Није могуће приказати слику.