Предмет: Стручна пракса (17 - ASM16)


Основне информације

КатегоријаСтручно-апликативни
Научна областСценска архитектура, техника и дизајн-сценска архитектура и техника
МултидисциплинарнаДа
ЕСПБ6
Матичне организационе јединице предмета

Тренутно нема података о матичним организационим јединицама предмета!
Програм предмета

Програм се примењује од 06.02.2019..

Стицање непосредних практичних знања и искустава у пројектовању, припреми и реализацији сценских простора, сценских објеката, као и ликовне опреме сцене. Стицање искустава о начину функционисања позоришта и других институција културе. Непосредни увид у припрему и начин одвијања комплексних сценских догађаја. Стицање искуства у тимском раду на реализацији комплексних дела у области сценске архитектуре.
По завршетку стручне праксе од студента се очекује способност непосредне примене стручних и теоријских знања у процесу рада у позоришту, другим институцијама културе, припреми и изради пројеката у области уметности културе, као и у другим облицима деловања у области сценске архитектуре и дизајна.
Формира се за сваког студента посебно, у зависности од типа институције или организације у којима се обавља стручна пракса, али увек подразумева непосредно учешће у продукцијском процесу реализације сценског догађаја.
Консултације и писање дневника стручне праксе у коме студент описује активности и послове које је обављао за време стручне праксе.
АуториНазивГодинаИздавачЈезик
Група аутораЛитература се одређује у складу са задацима које студент обавља- -Српски језик
Предметна активностПредиспитнаОбавезнаБрој поена
Предметни пројекатдада50.00
Усмени део испитанеда50.00
Тренутно нема података о извођачима наставе!