Асистент Дејан Божић


Недостаје слика

Дејан Божић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
01.02.2023.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентТехнолошки процеси, техноекономска оптимизација и виртуално пројектовањеФакултет техничких наука01.02.2023.