Асистент Оливера Томашевић


Недостаје слика

Оливера Томашевић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
01.12.2021.
Радно местоОдДоОрганизациона јединица
Асистент01.12.2018.30.11.2021.Катедра за системе, сигнале и управљање
Сарадник у настави01.12.2017.Катедра за системе, сигнале и управљање
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентБиомедицинско инжењерствоФакултет техничких наука01.12.2021.
АсистентБиомедицинско инжењерствоФакултет техничких наука01.12.2018.
Сарадник у наставиБиомедицинско инжењерствоФакултет техничких наука01.12.2017.