Асистент-мастер Андрија Блесић


Недостаје слика

Андрија Блесић

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент-Мастер
01.12.2023.
Радно местоОдДоОрганизациона јединица
Асистент-Мастер01.12.2020.30.11.2023.Катедра за математику
Асистент-Мастер01.12.2017.30.11.2020.Катедра за математику
Стручни сарадник-Лаборант01.10.2017.Катедра за математику
Сарадник у настави01.11.2015.Катедра за математику
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука01.12.2023.
Асистент-мастерТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука01.12.2020.
Асистент-мастерТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука01.12.2017.
Сарадник у наставиТеоријска и примењена математикаФакултет техничких наука01.11.2016.
Сарадник у наставиМатематикаФакултет техничких наука01.11.2015.