Asistent Tanasije Jojić


Nedostaje slika

Tanasije Jojić

Asistent


Telefon021/485-2357
E-mail
Akademsko zvanjeAsistent

Rođen u Novom Sadu, osnovnu i srednju školu završio u Staroj Pazovi.
Osnovne akademske studije završio 2016. god. odbranivši bečelor rad pod nazivom: „Brodske prevodnice u Hidrosistemu DTD i podloge za rekonstrukciju pogonskih mehanizama“, a master akademske studije 2017. god. odbranivši master rad pod nazivom: „Specifične mašine i uređaji sa horizontalnim užetom kao nosećim elementom - zipline“.
Tokom studija bio je stipendista Fonda za mlade talente Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Opštine Stara Pazova, kao i Pitomac Srpskog privrednog društva Fondacije „Privrednik“.
Zaposlen kao asistent za užu naučnu oblast Projektovanje i ispitivanje mašina i konstrukcija, transportna tehnika i logistika na Katedri za mašinske konstrukcije, transportne sisteme i logistiku Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo.

Asistent
01.03.2024.
NazivU Ustanovi
Brodske prevodnice u Hidrosistemu DTD i podloge za rekonstrukciju pogonskih mehanizama

Diploma

Mašinsko inženjerstvo

Fakultet tehničkih nauka

2016

Specifične mašine i uređaji sa horizontalnim užetom kao nosećim elementom - zipline

Master rad

Mašinsko inženjerstvo

Fakultet tehničkih nauka

2017

ZvanjeUža naučna oblastVisokoškolska ustanovaDatum izbora
AsistentProjektovanje i ispitivanje mašina i konstrukcija, transportna tehnika i logistikaFakultet tehničkih nauka01.03.2024.
AsistentProjektovanje i ispitivanje mašina i konstrukcija, transportna tehnika i logistikaFakultet tehničkih nauka01.03.2021.
AsistentProjektovanje i ispitivanje mašina i konstrukcija, transportna tehnika i logistikaFakultet tehničkih nauka01.03.2018.
Saradnik u nastaviProjektovanje i ispitivanje mašina i konstrukcija, transportna tehnika i logistikaFakultet tehničkih nauka01.03.2017.