Zahvalnice Tehničkog fakulteta u Segedinu za uspešnu međunarodnu saradnju


04.07.2024. - 11:17 

Tehnički fakultet Univerziteta u Segedinu je u petak, 28. juna 2024. godine svečano promovisao master inženjere u Bibliotečko-konferencijskom centru Univerziteta. Tom prilikom je ujedno obeležen i kraj mandata dosadašnje uprave Tehničkog fakulteta, a dekan prof. dr István Bíró odlučio je da se zahvali na dosadašnjoj intenzivnoj međunarodnoj saradnji i profesorima sa Univerziteta u Novom Sadu.

Prof. dr Milan Rackov i prof. dr Marinko Maslarić sa Fakulteta tehničkih nauka kao i prof. dr Siniša Bikić sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu ovom prilikom dobili su zahvalnice za uspešnu višegodišnju međunarodnu saradnju sa Tehničkim fakultetom u Segedinu. Profesori našeg univerziteta imaju uspešnu saradnju sa nastavnicima ovog fakulteta u okviru CEEPUS i Erasmus susreta koje je organizovao prodekan za međunarodnu saradnju prof. dr József Gál. Zahvaljujući tome, mnogi naši nastavnici i studenti su iskoristili mobilnosti za posete Tehničkom fakultetu u Segedinu.

Na kraju ceremonije, dosadašnji dekan prof. dr István Bíró je predao dekansku ogrlicu novoizabranom dekanu prof. dr Józsefu Sárosiju, čime je na svečani način naznačio promenu dosadašnje uprave Tehničkog fakulteta u Segedinu.


 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.