Sajam i konferencija EV days


08.09.2023. - 12:58 

Electric Vehicle Days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe. Ove godine EV days održaće se 14. i 15. septembra 2023. godine na Novosadskom sajmu.

Organizatori ove manifestacije su Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu i kompanija Ninamedia, u saradnji sa RTS-om kao medijskim partnerom.

Događaj je osmišljen kao interaktivno iskustvo koje će okupiti vodeće kompanije iz oblasti automobilske industrije, proizvođače komponenti, delova i softvera za automobilsku industriju, punjača i prateće infrastrukture za električna i hibridna vozila. Panele će predstavljati najpoznatija imena iz sfere automotiv industrije iz regiona, vrhunski stručnjaci, kao i studenti.

Na događaju će biti prisutni predstavnici državnih, lokalnih i regionalnih institucija povezanih sa predmetnom oblašću, kao i predstavnici kompanija koji imaju iskustvo odnosno planiraju uvođenje rešenja, bazirane na elektromobilnosti, u svoje poslovanje.

EV days će biti organizovan iz nekoliko segmenta koji će na potpun način predstaviti sve aktuelnosti vezane za ovu temu i dati mogućnost svim učesnicama da se na direktan način predstave i prezentuju posetiocima događa kao i široj publici putem sredstava komunikacije.

EV days će imati izlagački deo kao i konferenciju organizovanu u nekoliko panela što će posetiocima dati priliku da se upoznaju sa celinama koji prate životni put električnih i hibridnih vozila. Svoje iskustvo i znanje kroz panel diskusije i key-note predavanja, podeliće govornici iz najvećih svetskih organizacija koja se tiču najnovijih tehnologija vezanih za električna i hibridna vozila.

Kroz interaktivne panel diskusije razmotriće se mnogobrojna pitanja i dileme posetioca. Izlagački deo omogućiće posetiocima da testiraju električna vozila, punjače kao i da se upoznaju sa komponentama električnih vozila.

Više informacija o ovom događaju možete pogledati na sajtu EV days.