Produžene prijave za prestižno takmičenje Alibaba GET


26.04.2020. - 15:42 

Obaveštavamo sve zainteresovane mlade i entuzijastične buduće preduzetnike da su prijave za prestižno globalno takmičenjeAlibaba Global eCommerce Talent Challenge 2020: Digital Solutions During and Beyond COVID-19 produžene do 19. maja 2020. godine.

Ovo takmičenje organizuje Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, kao koordinator nacionalnog takmičenja za Republiku Srbiju, u partnerstvu sa renomiranom i svetski poznatom kineskom kompanijom Alibaba i Alibaba Business School.

Alibaba GET takmičenje ima za cilj razvoj digitalnih rešenja za preduzeća, pojedince i institucije čije je poslovanje pod uticajem pandemije virusa COVID-19, kao i promociju pozitivnog uticaja nove poslovne paradigme sa željom da se nadahnu i osnaže mladi budući preduzetnici i promoviše digitalna transformacija organizacija, industrije i društva. Mladi timovi iz 13 zemalja takmičiće se sa svojim idejama da pomognu svetu.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da promovišete svoju inovativnu ideju, da kroz treninge i mentorske sesije unapredite svoja znanja i veštine, ali i da osvojite vredne nagrade namenjene pobedničkim timovima finalnog takmičenja. Prijavljeni timovi će dobiti pristup vrhunskim sadržajima iz oblasti digitalne ekonomije i preduzetništva putem online treninga i obuka koje će biti organizovane od strane Alibaba Business School i ulaz u Alibaba GET Talent bazu. Treninge i obuke će sprovoditi sertifikovani eksperti i treneri iz kompanije Alibaba. Za sve prijavljene timove iz Srbije biće organizovani treninzi i mentorske sesije od strane nacionalnih trenera i uspešnih preduzetnika, a učesnici će, nakon završenog programa, dobiti sertifikat Fakulteta tehničkih nauka.

Takmičenje je namenjeno mladim preduzetnicima, ili onima koji to žele da postanu, koji imaju od 18 do 30 godina. Timove treba da sačinjava najmanje tri, a najviše pet članova, a obavezno je da bar jedan član tima može efikasno da komunicira na engleskom jeziku. Timovi treba da predstave novu poslovnu ideju ili projekat aktivan ne duže od godinu dana, za koji nisu dobili finansijska sredstva veća od 100.000 USD.

Mogućnost učešća na finalnom takmičenju imaće pobednici nacionalnih takmičenja koji će svoje ideje i rešenja predstaviti širokom međunarodnom auditorijumu i ekspertima iz kompanije Alibaba. Ukoliko to uslovi dozvole, pobednički tim će imati prilike i da poseti sedište Alibabe u Hangzhou u Kini, a poseta će biti finansirana od strane globalnog organizatora takmičenja.

Glavna nagrada za pobednika globalnog takmičenja iznosi 100.000 RMB (14,000 USD) uz mogućnost povezivanja sa mentorima, potencijalnim investitorima, zaposlenima i brojnim drugim poslovnim mogućnostima u okviru ekosistema kompanije Alibaba.

Globalno takmičenje biće organizovano u potpunosti online, a nacionalno u skladu sa preporukama i direktivama nadležnih organa Republike Srbije.

Prijave su otvorene do 19.05.2020. do 12:00h, a pre podnošenja prijave obavezno pročitati Zvanične informacije o takmičenju Alibaba GET Challenge, kao i Propozicije takmičenja.

Obrazac za prijavu (popunjava jedan član za ceo tim) nalazi se OVDE.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na email adresu: danijela.ciric@uns.ac.rs
.


Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka ima višegodišnje iskustvo u saradnji sa renomiranim kineskim institucijama. Plodonosna saradnja rezultirala je brojnim uspešno realizovanim projektima, kao što su letnje škole, zimske akademije, zajedničke konferencije, seminari, razmene studenata i nastavnog osoblja, sajmovi obrazovanja, studentska takmičenja i mnoge druge aktivnosti. Zajednički napori i mnogi uspešno realizovani projekti i programi, doveli su do toga da Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka bude prepoznat i od strane kompanije Alibaba, kao pouzdan i relevantan partner u organizaciji globalnog takmičenja Alibaba GET Challenge.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.