Стипендиста Мин.науке на докт.студијама Весна Савановић


Недостаје слика

Весна Савановић

Стипендиста Мин.науке на докт.студијама


Телефон
E-mail
Академско звањеСтипендиста Мин.науке на докт.студијама
Тренутно нема података о биографији запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Стипендиста Мин.науке на докт.студијамаТермоенергетика и термотехникаФакултет техничких наука01.01.2016.