Асистент Ања Тановић


Недостаје слика

Ања Тановић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
01.11.2023.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентЕлектроникаФакултет техничких наука01.11.2023.