Impuls festival / Povod za provod!


06.06.2024. - 08:33 

Impuls festival organizuju studenti IV godine OAS Scenske arhitekture, tehnike i dizajna kroz obavezni predmet „Produkcija projekata u scenskoj arhitekturi, tehnici i dizajnu”. Festival kroz svoje sadržaje prikazuje i promoviše umetničko stvaralaštvo studenata i mladih fokusirajući se na oblast scenskog dizajna i arhitekture.

Peto izdanje Impuls festivala, pokrenutog 2017. godine, biće održano 7, 8. i 9. juna, sa otvaranjem u petak 7. juna, izložbom „Svetlost dana“ u dvorištu SCENLab-a (scenske laboratorije Borislav Gvojić) na Fakultetu tehničkih nauka.
Tema ovogodišnjeg Impuls festivala je proizašla iz potrebe za rešavanjem prepoznatih problema ili ostvarivanjem zajedničkih želja kao povoda za okupljanje, izražavanje, deljenje, isprobavanje, povezivanje, ali i provod.

Neki od ovogodišnjih programa koje ćete moći da ispratite na festivalu su: izložba „Svetlost dana“, predstava „Psihoza u 4.48“ (mesta su popunjena), piknik, kviz, bioskop „Studenti za studente“, „Buvljak_out“, „Re(j)vija“, ali i muzički program SCEN_JAM (Just HST (Vladimir Savić) i Dušan Bobić) i žurka „Jutro“.

Za više informacija pratite Instagram profil Impuls festivala!

Radujemo se zajedničkom druženju!
Impuls tim
 

  • Nije moguće prikazati sliku.