Sedmi po redu Web Design Open Day


03.06.2024. - 12:42

Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn poziva sve zainteresovane na sedmi po redu Web Design Open Day koji će se održati u četvrtak, 6. juna, sa početkom u 18:00 časova na Fakultetu tehničkih nauka u Svečanoj sali.

U prvom delu događaja u Svečanoj sali imaćete priliku da čujete sledeća aktuelna predavanja, kao i iskustvo prakse jednog od studenata koji je bio nagrađen praksom na prošlogodišnjem događaju:

Stefan Trkulja, Product Designer @ Uplimit: "Dizajn i razvoj AI proizvoda"
Danka Maksimović, Design Lead @ Eton Digital: "Uloga UI/UX dizajnera u Agile timu"
Tamara Janjić, Front-end developer @ Capcade: "Put front-end juniora: nastavak učenja nakon GRID studija"
Nađa Stojanović, dizajner @ Librafire: "Inspirativna priča nagrađenog studenta: Od WDOD2023 do danas"

Nakon predavanja u Svečanoj sali, u računarskoj učionici GRID Departmana od 19:30 časova, odabrani studenti četvrte i master godine će predstaviti svoje studentske projekte izrađene u okviru predispitnih obaveza na predmetima Web dizajn i UX dizajn na osnovnim i master akademskim studijama Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn. Studenti sa najbolje ocenjenim projektima će dobiti priliku da pohađaju stručnu praksu u kompanijama Capcade, LibraFire i Eton Digital.

Takođe, sa zadovoljstvom promovišemo i novi sajt WDOD događaja, koji je takođe studentski rad, a gde možete pogledati studentske projekte i dobiti sve potrebne informacije.