FTN i ove godine najbolji na biznis trci


10.05.2024. - 09:02 

Po treći put zaredom, tim Fakulteta tehničkih nauka učestvovao je na Schneider Electric Novi Sad Business Run 24 i osvojio prvo mesto – pojedinačno i ekipno, dok je u konkurenciji mešovitih timova zauzeo drugo mesto. Trka je održana u četvrtak, 9. maja 2024. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a pred učesnicima je bio izazov dug 5 km.

Najbrži trkač našeg tima i pobednik trke u muškoj konkurenciji bio je kolega Dušan Krstić, asistent – master na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment. Za njim su kroz cil? prošli kolega Stefan Marinkov sa Departmana za računarstvo i automatiku i vanredni profesor Vuk Vranjković sa Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije. U ženskoj konkurenciji najbrže koleginice sa FTN-a bile su Katarina Maričić sa Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn, dr Milena Milošević sa Departmana za računarstvo i automatiku i dr Ivana Jurič sa Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn.

Na ovogodišnjoj biznis trci, najvećem gradskom sportsko-poslovnom događaju u Srbiji, učestvovalo je više od 2500 zaposlenih iz oko 150 kompanija, a Fakultet tehničkih nauka je predstavl?alo 50 kolega.

Zahval?ujemo se svim kolegama koji su doprineli da FTN tim i ove godine bude najuspešniji.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.