Svečano otvoren Sajam obrazovanja “Putokazi”


22.03.2024. - 07:04

U četvrtak, 21. marta 2024. godine svečano je otvoren 19. Sajam obrazovanja “Putokazi”. U naredna tri dana na štandu Fakulteta tehničkih nauka svi zainteresovani srednjoškolci moći će da od studenata iz Marketing tima FTN-a saznaju sve korisne informacije o studijskim programima Fakulteta, načinu polaganja prijemnog ispita i dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju a tiču se upisa na najveći fakultet u regionu.

Sajam je u prisustvu velikog broja zvaničnika, predstavnika visokoškolskih institucija, studenata i učenika svečano otvorio gospodin Milan Đurić, gradonačelnik Grada Novog Sada. Štand FTN-a posetila je i ministarka prosvete, prof. dr Slavica Đukić Dejanović zajedno sa državnom sekretarkom u pomenutom ministarstvu i profesorkom na Fakultetu, prof. dr Marijanom Dukić Mijatović.

Fakultet tehničkih nauka ovogodišnji je dobitnik Diplome sa velikom zlatnom medaljom Novosadskog sajma koju je u ime Fakulteta primila prof. dr Mirjana Damnjanović, direktorka Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije.

Svi zainteresovani srednjoškolci mogu da posete Putokaze do subote, 23. marta 2024. godine od 10 do 20 časova. Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.