Potpisan Sporazum o saradnji između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i FTN-a


24.01.2024. - 16:38 

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gospodin Goran Vesić i v. d. dekana Fakulteta tehničkih nauka, prof. dr Boris Dumnić potpisali su danas, 24. januara 2024. godine Sporazum o saradnji.

Saradnja između ove dve institucije u budućnosti razvijaće se kroz realizaciju zajedničkih programa, projekata, seminara; razmenu iskustava, znanja, veština; razmenu i širenje korisnih i relevantnih informacija kao i poboljšanje studentskog standarda.

Potpisivanje Sporazuma održalo se u Scenskoj laboratoriji "Borislav Gvojić" uz prisustvo studenata i profesora kojima su se ministar i v. d. dekana na kraju i obratili.

Ministar Vesić izrazio je veliko zadovoljstvo što je upravo FTN prvi izvan Beograda dobio priliku učešća u projektu studentske prakse i najavio da će novosadski studenti imati dodatnu pogodnost u vidu besplatnih karata za brzi voz Soko.

"Potpisivanjem ovog Sporazuma našim studentima se otvorila mogućnost da kroz stručne prakse učestvuju na različitim projektima koji se organizuju u Srbiji" istakao je prof. Dumnić i dodao da je  osnovni cilj ovakvih projekata da se, nakon završetka studija, studenti vrlo brzo integrišu u poslovne sisteme.

 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.