FTN najbolji na biznis trci


07.04.2023. - 08:21 

Po drugi put za redom, tim Fakulteta tehničkih nauka učestvovao je na Schneider Electric Serbia Business Run i osvojio prvo mesto – pojedinačno i ekipno. Trka je održana u četvrtak, 6. aprila 2023. godine na Štrandu a pred učesnicima je bio izazov dug 5 km.

Najbrži trkač našeg tima i pobednik trke u muškoj konkurenciji bio je kolega Dušan Krstić, asistent – master na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment. Odmah za njim kroz cilj su prošli i profesori Zoran Ovcin sa Departmana za opšte discipline i Laslo Tarjan sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment. U ženskoj konkurenciji najbrže koleginice bile su Jelena Kićanović sa Departmana za arhitekturu i urbanizam, Ivana Jurič sa Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn i Natalija Gajić sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Na ovogodišnjoj biznis trci, najvećem gradskom sportsko-poslovnom događaju u Srbiji, učestvovalo je preko 3000 trkača a Fakultet tehničkih nauka je predstavljalo preko 30 kolega.

Zahvaljujemo se svim kolegama koji su doprineli da FTN tim i ove godine bude najuspešniji.

 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.