Dodeljene medalje, pehari i zahvalnice učesnicima "Lige za zaposlene FTN"


31.01.2023. - 10:08

U četvrtak, 19. januara 2023. godine, održana je dodela medalja, pehara i zahvalnica za učesnike u sportskom takmičenju "Liga za zaposlene FTN 2022".

Zaposleni na Fakultetu tehničkih nauka su se takmičili u pet sportova: mali fudbal, basket 3 x 3, stoni tenis, šah i odbojka. Takmičenja su održana tokom septembra, oktobra i novembra 2022. godine a ukupno je učestvovalo preko 80 zaposlenih sa Fakulteta tehničkih nauka.   

U takmičenju u malom fudbalu prvo mesto je osvojio tim „Stručne službe“  koji su činili zaposleni u računarskim mrežama i stručnim službama. Drugo mesto je osvojio tim „Mašinstvo“ u kojem su igrali zaposleni sa Departmana za energetiku i procesnu tehniku i Departmana za proizvodno mašinstvo. Treće mesto osvojio je tim koji su činili zaposleni na Departmanu za grafičko inženjerstvo i dizajn. Ukupno se takmičilo 6 timova.

U takmičenju u basketu 3 x 3 učestvovalo je 5 timova a prvo mesto je osvojio Departman za arhitekturu i urbanizam. Drugo mesto je osvojio tim sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment. Sa Departmana za energetiku, elektroniku i komunikacije su učestvovala dva tima, a drugi tim navedenog departmana je osvojio bronzanu medalju.

U takmičenju u odbojci je učestvovalo dva tima. Prvo mesto je zauzeo tim „Stručne službe“ a drugo mesto je osvojila ekipa koju su većinom činili zaposleni sa Departmana za arhitekturu i urbanizam.

Za stoni tenis je bilo prijavljeno preko 25 učesnika a 13 je učestvovalo u takmičenju. Prvo mesto osvojio je Marko Vučić sa Departmana za arhitekturu i urbanizam. Jovana Marković, zaposlena u stručnim službama Fakulteta tehničkih nauka, je osvojila drugo mesto a treće mesto je osvojio Darko Marčetić sa Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije.

Šahovski turnir je igralo 6 zaposlenih a prvo mesto je osvojio Vladimir Rajs, zaposlen na Departmanu za energetiku, elektroniku i telekomunikacije. Srebrnu medalju je osvojio vanredni profesor zaposlen takođe na Departmanu za energetiku, elektroniku i telekomunikacije. Treće mesto je osvojio Borivoj Stepanov sa Departmana za energetiku i procesnu tehniku.

Za najkorisnijeg igrača u čitavom takmičenju izabran je Ivan Pinćjer, sa Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn.

Zahvalnice su uručene i svim sudijama bez kojih ne bi bila moguća organizacija lige.

Organizator lige za zaposlene je Milan Marinković, zaposlen na Departmanu za građevinarsto i geodeziju, uz podršku Valentine Vrebalov i Sindikalne organizacije FTN.  


 

  • Nije moguće prikazati sliku.