Svečano otvorena fabrika automobilskih guma Toyo Tires u Inđiji


14.12.2022. - 14:23

Kompanija Toyo Tires, jedan od vodećih svetskih proizvođača guma više od 70 godina, u sredu, 14. decembra 2022. godine je svečano otvorila svoju fabriku automobilskih guma u Inđiji.

Na svečanom otvaranju fabrike automobilskih guma prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, generalni direktor korporacije Toyo Tires Takaši Šimicu, ambasador Japana u Srbiji Takahiko Kacumata i dekan Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, prof. dr Srđan Kolaković. Ovom prilikom predsednik Srbije istakao je značaj Univerziteta u Novom Sadu.  

Studenti FTN-a imali su priliku da se upoznaju sa radom ove kompanije na prezentaciji koja je održana u petak, 25. novembra 2022. u Svečanoj sali Fakulteta. Ovom prilikom predstavnici sektora Toyo Tire Serbia upoznali su studente i sa treninzima, mentorstvim i obukama koje drže inženjeri sa iskustvom u autoindustriji, alatima i tehnikama Industrijskog inženjerstva, mogućnostima zapošljavanja nakon stručne prakse i radom u visoko-tehnološkom okruženju sa automatizovanim procesima.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.