Obaveštenje o jesenjim ispitnim rokovima


22.07.2022. - 12:35 

Prema radnom kalendaru u periodu od 29. avgusta do 02. oktobra 2022. godine održaće se pet ispitnih rokova. Ispitni rokovi koji se održavaju u periodu od 19. septembra do 02. oktobra 2022. godine su dodatni ispitni rokovi gde se prijava ispita naplaćuje po troškovniku za naknadni ispitni rok (1500,00 dinara po ispitu).

Broj prijava u ispitnim rokovima nije ograničen, a datume ispita možete pogledati na e-servisima kao i na internet stranici FTN-a u delu Rasporedi i realizacija.
Nakon 22. avgusta 2022. godine biće aktivirana prijava za prva tri ispitna roka istovremeno.

Preporuka je da se ispiti prijavljuju racionalno kako bi se izbegao preveliki broj prijava i nemogućnost organizovanja usmenih ispita u kratkim rokovima.
Ukoliko broj prijava bude veći od raspoloživog kapaciteta, pojedinim ispitima biće promenjen datum polaganja. Novi termin ispita biće vidljiv na e-servisima.

Napomena:
Kako svi jesenji ispitni rokovi traju šest dana neminovno će doći do poklapanja termina ispita i sa iste godine studija u istom danu i terminu.
Ispiti se mogu prijaviti/odjaviti najkasnije dva radna dana pre održavanja ispita, ali je u trenutku prijave ispita potrebno na finansijskoj kartici imati dovoljan iznos sredstava.
Ukoliko student zakasni sa prijavom ispita isti će moći da prijavi najkasnije do 12:00 časova prethodnog radnog dana pre termina ispita uz nadoknadu od 2000,00 dinara po ispitu.