Intenzivni program radionica za studente – poziv za prijave


11.05.2022. - 07:20 

U okviru Erazmus+ projekta „Kreativni Dunav: Inovativna nastava za inkluzivni razvoj u malim Podunavskim gradovima i gradovima srednje veličine“ (Creative Danube: Innovative Teaching for Inclusive Development in Small and Medium-Sized Danubian Cities – DANUBIAN SMCS), održaće se radionica pod nazivom Creative Danube. The small and medium size cities: post industrial and shrinking conditions engaging the inclusive development. Liveable Co-City #Călărasi.

Pozivaju se studenti osnovnih, master i doktorskih studija u oblasti regionalnog i urbanog planiranja, urbanog i pejzažnog dizajna, arhitekture, umetnosti, sociologije, geografije ili srodnih disciplina, da pošalju svoje prijave na učešće u ovom programu, koji će se održati u gradu Kalaraši, Rumunija, od 30. maja do 3. juna 2022. godine.

U radionicama će učestvovati studenti i nastavnici sa Fakulteta za urbano planiranje Univerziteta za arhitekturu i urbano planiranje u Bukureštu, Rumunija (UAUIM-Bucharest), koji je organizator radionice, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Beogradu, TUWien, DU-Krems, STU-Bratislava i BME-Budapest.

Detaljnije informacije o programu, uslovima učešća, obavezama učesnika, ishodima učenja i procesu selekcije objavljene su u pozivu za učešće koji se nalazi OVDE.

Poziv je otvoren do 13. maja 2022. godine, a prijave se dostavljaju na adresu: mkrkljes@uns.ac.rs (prof. dr Milena Krklješ).