IEEE PES Innovative Smart Grid Technologies Europe 2022 - poziv za prijavu


04.04.2022. - 07:08 

U Novom Sadu se ove godine održava jedna od najprestižnijih međunarodnih konferencija o najsavremenijim tehnologijama vezano za pametnu mrežu – IEEE PES Innovative Smart Grid Technologies Europe 2022 (IEEE PES ISGT Europe 2022) od 10. do 12. oktobra 2022. godine.

Konferencija se organizuje pod okriljem IEEE Power & Energy Society, kao i Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. IEEE predstavlja najveće svetsko udruženje profesionalaca u oblasti tehnike (The Institute of Electrical and Electronic Engineers - IEEE) sa više od 400.000 članova širom sveta, te je velika čast što je ova prestižna konferencija pripala baš Fakultetu tehničkih nauka čiji su profesori istaknuti članovi udruženja.

Jedanaesto izdanje IEEE PES ISGT Europe obuhvata preko dvadeset tema iz oblasti modernizacije elektroenergetskih mreža, kao i aplikacija za široku upotrebu informacionih i komunikacionih tehnologija za inteligentniji rad elektroenergetskih sistema i integraciju obnovljivih i distribuiranih energetskih resursa. Konferencija će na jednom mestu okupiti eminente govornike, stručnjake, istraživače i studente na jednom mestu sa ciljem umrežavanja, razmena ideja i uspostavljanja nove saradnje između istraživačkih grupa sa univerzitata i istraživačkih centara, kao i sa industrijom iz cele Evrope i šire.

Ako prepoznajete temu ovogodišnje konferencije „Zajedno ka digitalizovanim, dekarbonizovanim i distribuiranim pametnim mrežama“ pozivamo buduće autore da dostave svoje originalne i neobjavljene istraživačke radove i da učestvuju u predstojećem događaju.

Više informacija možete pogledati na zvaničnoj stranici konferencije IEEE ISGT Europe 2022.



 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.