FTN Challenge Junior 2022


16.03.2022. - 09:00 

Obaveštavamo vas da će se 26. i 27. marta 2022. godine na Fakultetu tehničkih nauka održati FTN Challenge Junior, događaj koji je namenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola širom Srbije.

Takmičari mogu testirati i usavršavati svoja znanja i veštine kroz dve discipline, a to su:

Debata - predstavlja formalnu diskusiju u kojoj dve suprotstavljene strane razmenjuju argumente u prilog različitim stanovištima povodom jedne teme.
Elevator Pitch - predstavlja kratku idejnu prezentaciju za rešavanje realnog poslovnog problema datog od strane jedne od kompanija koje učestvuju na takmičenju.

Kroz takmičenje učenici će imati priliku da se upoznaju sa industrijskim inženjerstvom i inženjerskim menadžmentom, kao i samim Fakultetom tehničkih nauka, ali i da se takmiče u disciplinama sa kojima će se susresti na studijama.

Svim učesnicima koji nisu iz Novog Sada biće obezbeđen trodnevni smeštaj i hrana.

Organizovaće se i pripremna radionica neposredno pre takmičenja, gde će učesnici imati priliku da se upoznaju i steknu veštine javnog nastupa, timskog rada i rešavanja problema koje će im biti značajne za samo takmičenje.

Ukoliko želite da budete deo ovog izazova prijavite svoj tim od dva člana za takmičenje u Debati ili tri člana za takmičenje u Elevator Pitch-u OVDE.