POČINJE DEČJE BIJENALE - SCENLAB_VRTIĆ 2022


11.03.2022. - 08:30 

Obaveštavamo vas da počinje Dečje bijenale, program sastavljen od niza kreativnih radionica, koje decu uvode u svet pozorišta, arhitekture i umetnosti.

Program počinje u nedelju 13.03.2022. godine od 11 do 14 časova, u prostoru SCENlab-a na Fakultetu tehničkih nauka, a namenjen je deci uzrasta od 6 do 10 godina.

Radionice Scenlab vrtića u periodu mart–jun biće priprema za Bijenale scenskog dizajna i izložbe u izlozima Šok zadruge (Zmaj Jovina 22), u okviru pratećeg programa Festivala Sterijino pozorje. Svaka od radionica, obrađivaće određenu temu kako bi nastao poluproizvod koji će biti dovršen tokom radionica na Bijenalu.

Ukoliko želite da vaše dete bude deo ove uzbudljive avanture, prijavite se na deca@bisd.rs, a više informacija o Dečjem bijenalu možete naći na www.bisd.rs/deciji-bijenale/

Bijenale scenskog dizajna se realizuje u partnerstvu sa SCEN Centrom za scenski dizajn, arhitekturu i tehnologiju i Fondacijom „Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture“, kao deo programskog luka Kaleidoskop kulture.



FOTO: Lena Jankov
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.