Konkursi za nagrade „Dr Zoran Đinđić“


20.10.2021. - 13:25 

Univerzitet u Novom Sadu je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače za 2021. godinu i godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2021. godinu.

Godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače dodeljuju se najboljim mladim naučnicima i istraživačima sa teritorije AP Vojvodine za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada. Nagrade se dodeljuju jednom godišnje za školsku godinu koja prethodi raspisivanju konkursa. Dobitnicima Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada. Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače podnose akreditovane naučnoistraživačke organizacije sa sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka dodeljuje se autoru odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada. Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka podnose fakulteti sa univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina.

Pozivi za predlaganje kandidata otvoreni su do 5. novembra 2021. godine.
Predlozi sa pratećom dokumentacijom podnose se na adresu:
Univerzitet u Novom Sadu
Dr Zorana Đinđića 1
21102 Novi Sad
sa naznakom: za Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače ili za Nagradu „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka.

Finansijski pokrovitelj nagrada je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Tekst javnog konkursa za predlaganje kandidata za godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače za 2021. godinu možete naći OVDE.

Tekst javnog konkursa za predlaganje kandidata za godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2021. godinu možete naći OVDE.

Pravilnik o kriterijumima i merilima za realizaciju godišnjih Nagrada ''Dr Zoran Đinđić'' za mlade naučnike i istraživače možete naći OVDE.

Pravilnik o kriterijumima i merilima za realizaciju godišnje Nagrade ''Dr Zoran Đinđić'' za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz oblasti filozofskih i socioloških nauka možete naći na OVDE.