Izabrani novi prodekani Fakulteta tehničkih nauka


11.06.2020. - 12:31 

Nakon 23. sednice Saveta Fakulteta tehničkih nauka održane 10. juna 2020. godine, Uprava Fakulteta dobila je nove članove prodekanskog tima. Prof. dr Aleksandar Kupusinac sa Departmana za računarstvo i automatiku izabran je za novog prodekana za nastavu, a prof. dr Boris Dumnić, direktor Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije za prodekana za finansije i razvoj.

Predlozi kandidata za poziciju prodekana za nastavu i prodekana za finansije i razvoj tajnim glasanjem su utvrđeni na sednici Nastavno-naučnog veća Fakulteta. Istog dana održan je i Savet Fakulteta tehničkih nauka na kome su usvojeni predlozi NN veća čime su prof. Kupusinac i prof. Dumnić izabrani za nove prodekane.

Prof. Kupusinac i prof. Dumnić će stupiti na dužnost od 1. oktobra 2020. godine. Prodekanski tim dekana prof. Radeta Doroslovačkog će od tada činiti: prof dr. Aleksandar Kupusinac, prodekan za nastavu, prof. dr. Srđan Kolaković, prodekan za investicije i saradnju sa privredom, prof. dr Boris Dumnić, prodekan za finansije i razvoj i prof. dr Darko Stefanović, prodekan za nauku i međunarodnu saradnju.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.