Stipendije kineske kompanije LINGLONG International Europe za studente FTN-a


05.03.2020. - 08:19 

Kompanija LINGLONG International Europe d.o.o. Zrenjanin obezbeđuje stipendije za studente druge, treće, četvrte godine i master studija Fakulteta tehničkih nauka u iznosu do 30.000 dinara.

Za studente druge i treće godine studija mesečni iznos stipendije je 20.000 dinara, a za studente četvrte godine i master studija 30.000 dinara.
Takođe, za dodatnu novčanu pomoć u iznosu od 8.000 dinara mogu konkurisati studenti iz socijalno ugroženih porodica (dodatak je namenjen samo studentima koji dobiju stipendiju). Stipendije će biti isplaćivane deset meseci godišnje, a za studente završnih godina osnovnih i master studija stipendije su namenjene za letnji semestar školske 2019/20. godine.

Kompanija LINGLONG International Europe d.o.o. Zrenjanin će sprovesti selekciju prijavljenih kandidata na osnovu poslate prijave i intervjua koji će obaviti sa svim odabranim kandidatima do 10.04.2020. Prednost imaju studenti sa prosekom ocena 8,00 ili više.

Odabrani kandidati će potpisati ugovor sa Kompanijom LINGLONG International Europe d.o.o. Zrenjanin koji podrazumeva najmanje tri godine rada u kompaniji LINGLONG sa zagarantovanom najnižom platom od 80.000 dinara (neto). Kompanija LINGLONG zadržava pravo da ne zaposli stipendistu, a u tom slučaju iznos dobijenih stipendija se ne vraća.

ROK ZA KONKURISANJE JE 31.03.2020.
U prilogu se nalazi više informacija o programu, kao i obrasci za prijavu.

----
Kompanija Shandong Linglong Tire Co., Ltd. je osnovana 1975. godine, a na Šangajskoj berzi je listirana 6. jula 2016. godine. Nalazi se među tri najveća proizvođača guma u Kini i među 20 najvećih proizvođača guma u svetu. Fabrika u Zrenjaninu predstavlja do sada najvredniji inostrani projekat kompanije.



PRILOZI: