Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment proslavio jubilarni 40. rođendan


27.06.2019. - 19:33 

U prisustvu dr Nenada Popovića, ministra za inovacije i tehnološki razvoj, dr Zorana Gojkovića, pokrajinskog sekretara za zdravstvo, prof. dr Radeta Doroslovačkog, dekana FTN-a, prodekana FTN-a, dekana i predstavnika partnerskih fakulteta, prestižnih kompanija, zdravstvenih institucija, srednjih škola, medija, osnivača Departmana i velikog broja profesora, asistenata i studenata FTN-a, Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment proslavio je jubilarnu 40. godišnjicu svog postojanja i uspešnog rada.

U okviru svečanosti, prof. emeritus Ilija Ćosić podsetio je goste na razvoj Departmana od njegovih prvih dana do danas i predstavio monografiju koja svedoči putu rasta i razvoja DIIM-a tokom ovih 40 godina.

Nakon svog obraćanja mnogobrojnoj publici, prof. dr Rade Doroslovački, dekan Fakulteta tehničkih nauka svečano je uručio diplome prvoj generaciji studenata modula Menadžment u zdravstvu, studijskog programa specijalističkih strukovnih studija Inženjerskog menadžmenta.

Dr Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj čestitao je Departmanu, njegovim zaposlenima i studentima, na uspešnom dugogodišnjem radu, nakon čega je dodelio plaketu robotičarima koji su odneli prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju EUROBOT 2019 u Francuskoj i time Srbiju učinili najboljom u ovoj oblasti među ekipama iz celog sveta. Povodom ovog jubileja ministru Popoviću, koji je prepoznao značaj inženjerske struke, uručena je plaketa za uspešnu saradnju i doprinos razvoju Departmana.

Ovom prilikom, prof. dr Bojan Lalić, direktor DIIM-a, izrazio je zahvalnost onima koji su dali značajan doprinos razvoju Departmana i njegovih nastavnih i obrazovnih procesa, koji su prepoznali studijske programe ovog Departmana i podržali studente u njihovom profesionalnom razvoju. Prof. Lalić uručio je plakete, povelje i zahvalnice kompanijama, bivšim studentima DIIM-a, kao ambasadorima dobre volje i poslovnog uspeha, mladim doktorima nauka koji su stasali u nastavnike, nastavnicima koji su svoj radni vek posvetili obrazovanju studenata na Departmanu, studentskim organizacijama, medijima, srednjim školama, itd.

Više fotografija možete pogledati u GALERIJI.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.