Jedna od najvećih globalnih automotiv kompanija u poseti FTN-u


25.04.2019. - 13:05 

Predstavnici nemačke kompanije Brose Fahrzeugteile GmbH & Co koja na 63 lokacije u 23 zemlje sveta zapošljava oko 26 000 radnika, posetili su Fakultet tehničkih nauka u četvrtak, 25. aprila 2019. godine kako bi  razmotrili potencijale FTN-a kada su u pitanju razvoj i istraživanje.

Delagaciju BROSE-a predvodio je gospodin Willi Parsch, direktor razvoja, Bernd Stegbauer, rukovodilac za termoenergetiku, Carsten Abert, rukovodilac za elektroniku, Artur Schmidt, rukovodilac za ispitivanje i Lorenz Beier, predstavnik sektora za ljudske resurse.  U ime domaćina goste su dočekali prof. dr Vladimir Katić, prodekan za finansije i razvoj FTN-a, prof. dr Dragiša Vilotić, prodekan za nastavu i predstavnici Službe za međunarodnu saradnju. Prisutni su bili i direktori departmana Fakulteta, prof. dr Boris Dumnić, direktor Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije i prof. dr Sebastian Baloš, direktor Departmana za proizvodno mašinstvo sa svojim saradnicima kao i brojni predstavnici departmana i katedri FTN-a.  Nakon kratke prezentacije u okviru koje su gosti upoznati sa istorijatom i potencijalima Fakulteta tehničkih nauka usledili su konkretni razgovori o mogućnostima za saradnju.

Gosti su se, pored profesora i asistenata sastali i sa predstavnicima studenata iz različitih studentskih organizacija koje deluju na Fakultetu.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.