Prezentacija „Management trainee programa" kompanije Minth


17.04.2019. - 10:25 

Kompanija Minth, koja svoje globalno prisustvo proširuje i u Srbiji, održaće prezentaciju programa podrške našim studentima „Management trainee program”, a zatim i započeti proces selekcije studenata kroz grupne i individualne intervjue sa zainteresovanim kandidatima u sredu, 24.04.2019. godine, sa početkom od 11h u Svečanoj sali FTN-a.

„Management trainee program” jednog od svetskih lidera u oblasti dizajna, proizvodnje i prodaje strukturnih, funkcionalnih i dekorativnih delova u automobilskoj industriji, kompanije Minth, namenjen je talentovanim studentima koji imaju želju da se stručno usavršavaju i viziju da se razviju u menadžere u velikoj svetskoj korporaciji. Izabrani studenti imaće priliku da provedu 2 do 3 godine u predstavništvima kompanije Minth širom sveta, počevši od mesta Jiaxing u Kini, gde se nalazi sedište kompanije Minth.

Cilj ovog upoznavanja je da se studentima iz oblasti mašinstva, mehanike, metalnih materijala, inženjerstva automobila, elektrike ili automatike, hemijskog procesnog inženjerstva i srodnih struka pruži mogućnost da se predstave menadžerima ljudskih resursa koji su zaduženi za regrutaciju kandidata za srednjoročni (u trajanju od 3 godine) i dugoročni (u trajanju od 5 godina) program usavršavanja i kvalifikovanja za buduće menadžere u kompaniji Minth koja je prisutna u 10 regiona u svetu ( SAD, Meksiko, Japan, Kina, Tajvan, Nemačka, Italiji i Engleskoj).

U okviru posete FTN-a, predstavnici kompanije će birati kandidate koji će se uputiti na trening u Kinu u dužini od dve do tri godine. Trening je plaćen tako što student/diplomac postaje zaposleni u kompaniji i prima redovnu platu. Uspešni kandidati biće zaduženi za upravljačke pozicije u fabrikama Minth-a širom sveta, ali i u Srbiji, gde je fokus odabrati kandidate koji će nakon programa početi sa radom u Loznici i biti jedni od lidera lokalne fabrike.

Kako će, nakon prezentacije programa, biti organizovani grupni i individualni intervjui sa kandidatima, vrlo je važno da zainteresovani kandidati ponesu svoj CV.


Osim što imaju mogućnost da predaju CV i da obave intervju za ovaj program, pozivaju se studenti, diplomci i članovi alumni da se upoznaju sa firmom za čije se uspostavljanje traže kandidati koji će ove godine moći da se priključe edukacijama i odu na kraće usavršavanje u Kinu, nakon čega bi krenuli sa radom u fabrici u Loznici.

Više o kompaniji Minth, možete pronaći OVDE.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.