Besplatne karte za ENTER konferenciju


28.03.2019. - 08:15 

Treća ENTER konferencija održaće se 17. i 18. aprila 2019. godine u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu. Za studente, koji se prijave do 3. aprila biće obezbeđene besplatne karte.

Prijave za besplatne karte možete izvršiti OVDE.

Treće izdanje ENTER konferencije donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u istom. Konferencija je prilagođena programerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije.
Wei Lin, vice-president for engineering u vodećoj kompaniji svetskoj kompaniji u polju internet sigurnosti - TeleSign i jedna od pobornica Women in Tech inicijative, otvoriće konferenciju kao keynote predavač.  

Program konferencije je podeljen u četiri celine:
• Tech Talks - gde će posetioci moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmvorcima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina i dr.;
• Management Talks - koji će obuhvatiti agilne metodologije i  modele, načine njihovog izbora, praćenje rezultata primene i razvoj timova kroz edukaciju;
• Career Talks - gde će se pričati o planiranju razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u ITju.
• Praktične “hands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge.

Više informacija o radionicama možete pronaći OVDE.

Radionice u okviru konferencije biće. održane 18. aprila, dok će predavanja i panel diskusije biti smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.