GIS forum 2019


27.03.2019. - 08:06 

U maju 2019. godine zaljubljenici i GIS profesionalci će imati priliku da se nađu na konferenciji GIS Forum u cilju razmene znanja, iskustava i ideja.  Kao i prethodnih godina GIS Forum omogućava različitim proizvođačima GIS uređaja, softvera i podataka da se predstave na jednom mestu. Na ovaj način omogućeno je i učesnicima da uporede različite proizvode i rešenja, da se povežu sa kolegama koji se bave sličnim poslovima, da se povežu sa stručnjacima koji mogu da pomognu u razvoju geoinformacionih sistema i da se upoznaju sa aktuelnim trendovima.

Celodnevna stručna konferencija GIS Forum koju organizuje udruženje GIS centar biće održana 14. maja.2019. godine u Hotelu "M" u Beogradu.

Organizatri pozivaju sve autore koji su koristili GIS u naučno-istraživačkom radu, da izlože rezultate svog rada. Prihvaćeni autorski radovi će biti objavljeni na panoima tokom konferencije kao i u GIS Žurnalu, časopisu konferencije GIS Forum. Autori najboljeg studentskog autorskog rada će biti nagrađeni sa 10.000 dinara.

Rad treba da bude napisan u skladu sa uputstvom za pisanje radova i dostavljen najkasnije do 30.4.2019. godine.

Više informacija na: www.gisforum.rs i www.giszurnal.rs.