Besplatna radionica “Prezentacione veštine i tehnike” – YOURS 2019


07.02.2019. - 08:37 

Organizatori YOURS konferencije pozivaju mlade kolege - istraživače da učestvuju na besplatnoj radionici na temu “Prezentacione veštine i tehnike” koja će se održati 12. 2. 2019. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16, V sprat, sala 514) sa početkom u 12.00h.

Cilj radionice je da se mladim kolegama pruži pomoć u pripremi prezentacija i pripremi za YOUng ResearcherS Conference 2019 ( YOURS) i druge konferencije.

Prijave za radionicu vrše se putem e-mail adrese: office@yours.rs do 10. 2. 2019. godine.



YOUng ResearcherS Conference 2019 - YOURS

YOUng ResearcherS Conference 2019 je dvodnevna konferencija koja će biti održana 26. i 27. marta na Beogradskom sajmu, sa ciljem promocije naučnog rada i podsticanja saradnje mladih istraživača u regionu. Organizatori skupa su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, redakcija časopisa „Journal of Applied Engineering Science (JAES)“ i Beogradski sajam.

Organizatori pozvaju sve istraživače do 35 godina (doktorandi, studenti master studija, kolege koje su već doktori nauka) da prezentuju nove trendove, unapređenja i istraživačke rezultate međunarodnih i nacionalnih istraživačkih projekata na kojima su učestvovali, ili imaju priliku da učestvuju i to u oblasti:  tehnologije, materijala, proizvodnih procesa, organizacije, informacionih tehnologija i softverskog inženjeringa, standarda i regulativa, testiranja i merenja, održavanja i pouzdanosti, goriva i maziva, ekologije i energetske efikasnosti, logistike i transporta, vojne industrije i dr.

Više informacija možete pronaći OVDE.