Šesta radionica „Winter Academy - Doing Business in China"


22.01.2019. - 14:00 

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka, u saradnji sa Institutom Pojas i put, po šesti put organizuje studentsku radionicu „Winter Academy – Doing business in China“.  

WA2019 će trajati tri dana, 13.02., 14.02. i 18.02.2019. godine i namenjen je svim studentima III, IV i V godine Fakulteta tehničkih nauka. Radionicu će voditi doc. dr Nikola Zivlak, predavač poslovne škole EM Lyon Business School iz Šangaja i bivši student Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na predstojećoj studentskoj radionici i naučite više o poslovnoj kulturi i razvoju jedne od najbrže rastućih ekonomija sveta, da saznate koji su poslovni trendovi i predviđanja za poslovanje na kineskom tržištu i da kroz interaktivni rad savladate temu “Doing business in China”. Poslednjeg dana radionice biće upriličena dodela sertifikata svim polaznicima WA2019.

Prijavu za radionicu možete popuniti ovde.

Prijave traju do 01.02.2019. i broj mesta je ograničen.

Polaznici će biti obavešteni o rezultatima selekcije do 04.02.2019., kada ćemo vam dostaviti i agendu radionice.

O predavaču
Docent dr Nikola Zivlak završio je osnovnu školu “Vasa Stajić”, gimnaziju „Laza Kostić“ u Novom Sadu, osnovne i master studije Inženjerskog menadžmenta pohađao je na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu u periodu od 2001. – 2006., a 2007. upisao doktorske studije na Donghua Univerzitetu u Šangaju, NR Kini kao stipendista kineske Vlade.
Tokom svojih studija u Novom Sadu, radio je kao demonstrator na Fakultetu tehničkih nauka, a zatim i na Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu (FINS - Institute of Food Technology). Od 2008. je radio kao predavač na Donghua Univerzitetu u Šangaju, a od 2010. i kao menadžer u kompaniji Shanghai Formula Ltd. Trenutno radi na poslovnoj školi EM Lyon Business School u Šangaju i na Institutu Pojas i put.
Univerzitet u Novom Sadu je promovisao na brojne načine u Šangaju i u NR Kini uopšte, susretao se sa raznim delegacijama iz Srbije i Kine na najvišim nivoima, radio sa mnogim privrednicima i bio jedan od domaćina delegaciji UNS u Šangaju koju je predvodio rektor.
Nikola ima 36 godina, govori engleski, kineski i služi se nemačkim jezikom, a njegove oblasti interesovanja tiču se poslovnih strategija, međunarodnog poslovanja, poslovanja na tržištima u razvoju, menadžmenta kvalitetom, logistike, marketinga, preduzetništva i inovacija, ekonomskog i privrednog razvoja itd.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.