Projekat DANUrB - najbolji prekogranični projekat u oblasti kulture i kulturnog nasleđa u Srbiji


23.11.2018. - 10:49 

ProjekatDANUrB koji, u okviru INTERREG Dunav transnacionalnog Programa, realizuje tim sa Fakulteta tehničkih nauka u saradnji sa ko-partnerima sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, nagrađen je kao najbolji prekogranični projekat u oblasti kulture i kulturnog nasleđa u Srbiji.

Na posebnoj ceremoniji koja je održana 14. novembra 2018. godine u Beogradu u okviru 6. Nacionalne konferencije o prekograničnoj saradnji ministarka za evropske integracije u Vladi Republike Srbije i Nacionalni IPA koordinator, Jadranka Joksimović, uručila je diplome nagrađenim projektima.

Svečana ceremonija je održana pred upravnikom EU jedinice za transnacionalnu-međuregionalnu saradnju, nekoliko ambasadora, predstavnicima više ministarstava i više od 300 srpskih učesnika iz različitih IPA projekata koji su u toku.

U ime projektnog tima sa Fakulteta tehničkih nauka ceremoniji su prisustvovali i nagradu primili prof. dr Darko Reba i asistent Ranka Medenica.

Projekat DANUrB je izabran za ovu prestižnu nagradu među brojnim prijavama iz devet različitih IPA prekograničnih programa.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.